Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

De mooiste zijden sjaal vind je online, zijden sjaals

Zijden sjaal

11/01/2012 - De mooiste zijden sjaals vind je online. Iedere zijden sjaal is gemaakt van luxe zijde. Elke zijden sjaal is handgeverfd en geweven. Een exclusieve zijden sjaal wordt gekenmerkt door de kwaliteit van weven, de kleurstelling en de structuur van de zijde. De zijden sjaals zijn afkomstig uit de hele wereld, maar in Nederland direct uit voorraad leverbaar.

Zijden sjaal

De grootste collectie handgeweven en handgeverfde zijden sjaals van Nederland. Iedere zijden sjaal is uniek. Alle zijden sjaals zijn online te koop in de webshop.

Sjaal

Iedere sjaal wordt op de kwaliteit van het weven geselecteerd. Van iedere sjaal kun je nauwkeurig zien hoe mooi de kwaliteit is. Zoom in op de overzichts en detailfoto en je kunt per draad zien hoe deze gesponnen en geweven is.

De kunst van het weven van zijden sjaals is in Europa nauwelijks nog aanwezig. De makers van de zijden sjaals van Counting Flowers hebben de traditie van weven gedurende generaties doorgegeven. Weven kan zonder electriciteit en kapitaalintensieve machines. Het weven van zijden sjaals is een belangrijke inkomstenbron voor de regio waar de zijden sjaals vandaan komen.

Zijde

Iedere sjaal wordt op de kwaliteit van de zijde geselecteerd. De glans en structuur is op de foto's te zien. Per sjaal wordt weergegeven hoe zacht de zijde is. Daarnaast wordt de soepelheid en dikte van de zijde weergegeven.

Counting Flowers verkoopt zijden sjaals van verschillende soorten zijde: oa. moerbei zijde, eri zijde en wilde zijde. Je kunt ook kiezen voor een zijden sjaal van ruwe (ongekookte) zijde.

Echte zijden sjaals glanzen en vertonen verschillende kleurstellingen in het licht. Zijde voelt zacht, soepel en wordt steeds zachter en soepeler naarmate het langer gedragen wordt. Zijde isoleert en ademt net als alle andere natuurlijke stoffen. Zijde neemt vocht op en is hypoallergeen.

Zijden sjaals

Van elke zijden sjaal wordt vermeld door wie deze gemaakt is. Counting Flowers koopt direct van kleinschalige makers. Daardoor weet je zeker dat je een unieke sjaal koopt, een sjaal die op een eerlijke wijze gemaakt is en tegen een eerlijke prijs gekocht is.

Een prettige gedachte is dat alle winst van de sjaal terugvloeit naar de gemeenschap van de makers.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals