• Home
  • > sjaal accessoire

Sjaal accessoire

Een sjaal voor ieder seizoen

Sjaals zijn vergelijkbaar met schoenen en tassen in de zin dat je er nooit teveel van kunt hebben. Zo is de sjaal een onmisbaar onderdeel van iedere winter garderobe. Een zachte warm wollen sjaal houdt je warm tijdens de gure maanden.

Als de dagen warmer worden, maken lichtgewicht sjaals van bijvoorbeeld zijde, cashmere en pashmina je outfit compleet. De sjaal vormt een fijne extra laag voor als het ineens toch wat frisser wordt.

Bezoek de webshop

 

Sjaal accessoire

Door met materialen, kleuren en patronen te spelen is de sjaal een ideaal accessoire voor ieder seizoen.  Eenzelfde kledingcombinatie ziet er steeds weer anders uit als je er een ander type sjaal bij draagt.

Counting Flowers heeft voor ieder wat wils. Warme wollen sjaals voor in de winter, zachte comfortabele sjaals voor de overgangsmaanden in de lente en herfst, en soepel vallende dunne zijden sjaals voor tijdens de zomer.

Alle sjaals van Counting Flowers zijn met de hand gemaakt van natuurlijke materialen door getalenteerde wevers in ontwikkelingslanden.  • Keurmerk webwinkel
  • Mastercard, Visa, PayPal, iDeal, Giropay, Bancontact Secured by Comodo

© Counting Flowers 2017