Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Levertijd & verzendkosten

HELAAS KAN HET WEGENS GROTE DRUKTE BIJ POST NL IETS LANGER DUREN VOORDAT U UW PAKJE ONTVANGT. Levertijd

Alle sjaals in de webshop zijn bij Counting Flowers op voorraad en dus direct leverbaar!

Verzending van je bestelling gebeurt met de gewone post (PostNL). Zodra de betaling voor je bestelling is ontvangen, wordt je pakket verzonden. Als je dit op een werkdag voor 12:00 uur doet, verzenden wij nog dezelfde dag en heb je je aankoop als het goed is de volgende werkdag in huis. Counting Flowers kan niet garant staan voor de leveringstermijn van PostNL.

In het onverhoopte geval dat de artikelen toch niet voorradig zijn en/of een korte levertijd niet haalbaar is, nemen wij contact met je op zodat je weet waar je aan toe bent. Indien niet geleverd wordt binnen 30 dagen kun je kosteloos en zonder ingebrekestelling de overeenkomst ontbinden. Vind je het te lang duren? Neem dan contact met ons op.

Spoedzendingen (de dag erna) zijn mogelijk tegen meerprijs. Als je hiervoor kiest, neem dan contact met ons op om de bezorging te coördineren.

Verzendkosten

Verzending binnen Nederland is altijd gratis. De kosten van verzendingen naar andere landen nemen toe met het aantal sjaals (gewicht) per bestelling. De exacte verzendkosten zie je op de afrekenpagina.

Voor één bestelling (1 of 2 sjaals) gelden de volgende kosten:

Bestemming

Verzendkosten (incl. BTW)

Nederland

gratis

Europa

€ 7,40

Wereld

€ 18,50