Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 19635335
English

Onze werkwijze

Jij, als koper van onze sjaals, geeft Counting Flowers haar enige bestaansrecht. Wij doen er alles aan om unieke, handgemaakte en eerlijke sjaals aan te bieden tegen een redelijke prijs.


Hoe wij werken

 

Wij vinden de sjaals door continu op zoek te zijn naar talentvolle, creatieve makers in landen in ontwikkeling. In sommige gevallen vinden we de makers pas na eerst samples besteld te hebben via vertegenwoordigers of handelaren. Een simpele reden hiervoor is bijvoorbeeld een taalbarrière.

Counting Flowers gelooft in structurele samenwerking, waardoor kleine producenten in landen in ontwikkeling zelf geld kunnen verdienen. Waar mogelijk achterhalen we de identiteit van de makers en bestellen we de samples direct bij hen zelf.


Hoe wij werken in Nepal

 

Als de kwaliteit van de sample ook echt goed blijkt te zijn en door jullie gekocht wordt, gaan we over tot het bestellen van grotere orders. Tegelijkertijd proberen we het verhaal achter de makers te achterhalen en te verifiëren.

Momenteel kopen we onze sjaals bij 17 verschillende wevers, coöperaties en weefgroepen uit 13 landen over de hele wereld: Afghanistan, Bangladesh, Bolivia, Cambodja, Ethiopië, Haïti, India, Indonesië, Laos,  Madagaskar, Myanmar, Nepal, Oeganda, Pakistan, Peru, Thailand en Zuid-Afrika.

 

Wereldkaart

 

Alle winst die Counting Flowers maakt, wordt besteed aan onderwijsprojecten voor met name meisjes in opkomende landen.