Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Betalen en retourneren

Betalen

Je kunt op meerdere manieren betalen. Kies de manier die het beste bij je past:

iDEAL, Paypal, Mastercard, Visa, Mr Cash (België), Giropay (Duitsland) en 'vooruit betalen'.

Tips:

  • Zolang je niet kiest voor 'vooruit betalen' wordt je order vrijwel direct in behandeling genomen en zal de levertijd korter zijn.
  • Wil je betalen met American Express of Discover? Kies dan voor PayPal. Je kunt daar ook zonder PayPal account terecht.

 

Vooruit betalen

Wil je niet online betalen? Maak dan het bedrag van jouw bestelling over op de rekening van Counting Flowers.

IBAN: NL08INGB0005007986

Vermeld bij je betaling het factuurnummer dat je aantreft in de e-mail die je ontvangt ter bevestiging van je aankoop.

Bij betalingen van buiten Nederland heb je ook de volgende gegevens nodig:
Swift/BIC: INGBNL2A

 

Retourneren

Herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet wilt hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Download hier ons herroepingsformulier

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd, gedragen of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via contact. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Retouradres (geen bezoekadres):
Stichting Counting Flowers
Gooyerdijk 6a
3956 MB Leersum

 

Werd de verkeerde sjaal toegezonden?

Meld onverhoopt foutieve leveringen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat je de sjaal retourneert contact op met Counting Flowers. Direct na ontvangst van het foutieve artikel zenden wij alsnog de juiste bestelling.

 

Prijzen

Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Zendingen binnen Nederland zijn gratis. De prijzen kunnen tussentijds veranderen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.

 

Bestelling

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen. Met het plaatsen van een bestelling stem je in met de Algemene Voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden zijn standaard voor webwinkels en beschermen de consument.
Wij verwerken jouw bestelling zodra de bestelling en de betaling door ons ontvangen zijn. De bestelling wordt per e-mail bevestigd.

 

Veiligheid

Counting Flowers doet er alles aan om winkelen via het internet veilig te maken.

Alle pagina's en dus ook de pagina's met persoonlijke gegevens worden beveiligd d.m.v. een SSL verbinding. Je kunt dat zien aan de (meestal) groene indicator in de adresbalk van je browser. SSL wordt gebruikt voor de beveiliging van internetverbindingen bij bijvoorbeeld online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. De SSL verbinding zorgt ervoor dat alle informatie versleuteld wordt verstuurd en ontvangen en niet gelezen of gebruikt kan worden door derden.

Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Counting Flowers en voor het afleveren van je bestelling. Zie ook de informatie over privacy.

De online betalingen lopen via onze payment provider Buckaroo (een gerenommeerde (bank)instelling). De bankgegevens worden alleen verstuurd via een beveiligde verbinding.

 

Gebruiksaanwijzing

Draag de sjaal uitsluitend als kledingaccessoire. De sjaal is niet geschikt voor willekeurig welk ander doel. Houd de sjaal uit de buurt van kinderen. Draag nooit een sjaal in de buurt van bewegende onderdelen en/of machines. Oneigenlijk gebruik van sjaals kan leiden tot verstikking.
Kinderen mogen onze kindersjaal (en andere producten) alleen dragen in de aanwezigheid van volwassenen.