Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Disclaimer

Counting Flowers stelt de op deze website getoonde informatie met constante zorg en aandacht samen. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Counting Flowers behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie en producten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Hoewel Counting Flowers alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Bepaalde (hyper)links op de site leiden naar websites buiten het domein van Counting Flowers en zijn geen eigendom van Counting Flowers. Deze links zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen.

Counting Flowers staat niet in voor de inhoud en het functioneren van deze websites. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Counting Flowers worden onderhouden wordt afgewezen.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.