Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 19635335
English

Onze visie

Wij vinden het belangrijk jou een mooie en onderscheidende sjaal te kunnen bieden waarmee tegelijkertijd de wereld een beetje mooier wordt.

Wij geloven dat we daaraan kunnen bijdragen door het stimuleren van de lokale werkgelegenheid voor de huidige generatie terwijl we investeren in het opleiden van de volgende generatie:

  • Counting Flowers probeert de kansen van kleine producenten uit landen in ontwikkeling duurzaam te vergroten door handel te initiëren en een betrouwbare afzetmarkt te bieden;
  • Stichting Counting Flowers heeft statutair vastgelegd dat alle winst wordt aangewend ten behoeve van onderwijsprojecten voor met name meisjes in ontwikkelingslanden.
     

Weefster weeft zijden sjaal
Weefster in de Prey Veng provincie in Cambodja.

Onstaan van Counting Flowers

Mijn naam is Elike van Sluis, initiatiefnemer van Counting Flowers. In 2007 zijn mijn man Dirk en ik op wereldreis gegaan. Tijdens onze omzwervingen, met name de lange periode die we hebben doorgebracht in landen in ontwikkeling, werd het eerste zaadje gepland voor wat nu Counting Flowers is.

Naast onze persoonlijke zoektocht naar mooie sjaals en stoffen zochten we al een tijdje naar een concept waarbij we mensen uit kansarme landen een manier konden bieden om (meer) geld te verdienen.

Hoewel we ons realiseerden dat we de armoede in de wereld niet kunnen oplossen, bedachten we dat het ook geen kwaad kon om het gewoon te proberen.

In 2010 opende Counting Flowers haar virtuele deuren!

Kommaly en Elike