Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Waarom sjaals?

zijden sjaals

09/09/2010 - Het idee om sjaals via het internet te verkopen is onverwacht ontstaan. Het is niet ontsproten uit een groot vooropgezet plan.

Wij reizen graag en tijdens die reizen komen we vaak creatieve mensen tegen, die in veel gevallen, de meest schitterende producten maken. De eerste sjaals kochten we voor onszelf.

We hebben een voorliefde voor bijzondere sjaals, zijn altijd op zoek naar handgemaakte exemplaren, bij voorkeur fair trade, en houden van sjaals van natuurlijke materialen. We namen vaak een sjaal als kado mee terug naar huis. Makkelijk want het is een heel persoonlijk kado, je hebt nooit een pasprobleem en je kunt altijd een sjaal vinden in de kado prijsklasse die je voor ogen hebt.

Naast onze persoonlijke zoektocht naar mooie sjaals zochten we al een tijdje naar een concept waarbij we mensen uit kansarme omgevingen een manier kunnen bieden om (meer) geld te verdienen. Hoewel we ons realiseren dat we de armoede in de wereld niet kunnen oplossen, bedachten we dat het ook geen kwaad kon om het gewoon te proberen.

Een sjaal is een mooi product omdat het door de armste mensen in de wereld gemaakt kan worden. Je hoeft er niet voor te kunnen lezen en schrijven. Weeftechnieken zijn in veel gevallen generaties oud en worden vaak van moeder op dochter overgeleverd.

Zo ontstond Counting Flowers: unieke sjaals en eerlijke handel.

Bekijk al onze sjaals in de webshop.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals