Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Sjaal live?

02/09/2010 - Voor een eerlijke, handgemaakte en unieke sjaal kan iedereen vanaf nu terecht bij Counting Flowers. De afgelopen maanden hebben we veel sjaals uit allerlei landen verzameld.

Als we de makers nog niet persoonlijk kenden, dan namen we contact op en vroegen hen ons een paar exemplaren van hun sjaals toe te sturen. Zo konden we stijl en kwaliteit bekijken voordat we meer sjaals bestelden.

Inmiddels hebben we in veel landen een goed contact met allerlei kleine bedrijfjes, vrouwengroepen, coöperaties en weversgroepen en stromen de sjaals letterlijk binnen.

Het openen van een doos uit een exotisch land leidt altijd weer tot een verrassing. Soms is het gewoon jammer dat de sjaals voor de verkoop zijn.

We fotograferen iedere sjaal, zowel in zijn geheel als in detail. Daarna worden de sjaals in plastic verpakt zodat ze schoon en stofvrij blijven.

De foto van de sjaal plaatsen we vervolgens op onze website.  Het idee is dat bezoekers de sjaal bijna kunnen voelen. Natuurlijk is dat met digitale verkoop nooit helemaal mogelijk. Maar een voordeel is dat je op onze site wel in één oogopslag heel veel sjaals kunt vergelijken.

Bovendien kun je per sjaal zien wie de sjaal heeft geweven of gebreid en van welk materiaal de sjaal gemaakt is. Zo krijgt de sjaal een eigen verhaal en een eigen karakter.

We proberen je een betaalbaar en met de hand gemaakt kledingstuk te bieden. Niet een in fabriekshallen met machines vervaardigd stuk textiel, maar een handgemaakte en daarmee unieke sjaal.

Persbericht 'Unieke sjaals en eerlijke handel vormen basis nieuwe webwinkel Counting Flowers'.

        -         Volgende »

Meest bekeken sjaals