Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Sjaals uit Nepal in het zonnetje

Sjaals uit Nepal winnen award - Counting Flowers

12/01/2011 - Counting Flowers feliciteert Fair Trade organisatie Sana Hastakala uit Nepal met het winnen van de 'Best Entrepreneur Award'. Deze prestigieuze award werd op 7 januari uitgereikt door de Federation of Handicraft Associations of Nepal, tijdens de 30e Algemene Ledenvergadering.

Sana Hastakala ontvangt met de award erkenning en waardering voor haar voortdurende inzet voor en ondersteuning van zeer kleinschalige producenten, met name op het gebied van werkvoorziening, productontwikkeling en verbetering van technologie (met oog voor milieu) en management.

Daarnaast wordt Sana Hastakala geroemd om de manier waarop zij de makers helpt met de verkoop van de handgemaakte producten, nationaal en internationaal.

De Federation of Handicraft Associations of Nepal bestaat al sinds 1972. Het is een non-profit organisatie met als doel de verbetering en promotie van handel in Nepalees handwerk.

Counting Flowers verkoopt handgeweven sjaals van pashmina ('A-grade') en yakwol van Sana Hastakala. Deze sjaals zijn gemaakt door de Mahila Utthan Pashmina Udhyog, een weefgroep die ondersteunt wordt door de mensen van Sana Hastakala.

Lees meer over Sana Hastakala.
Bekijk de sjaals van Sana Hastakala.
Bekijk de gehele collectie sjaals in de webwinkel.
Bezoek de homepage.
Bekijk het overzicht van alle Sjaal blogartikelen.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals