Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Vaderdag, Suikerfeest... voor wie koop jij een sjaal?

Vaderdag of Suikerfeest - geef een sjaal cadeau

08/06/2018 - Of je nu vaderdag viert of Suikerfeest, een sjaal is altijd een feest om te geven!

Dat handwerk vooral vrouwenwerk zou zijn, is een misvatting. Aan veel van onze sjaals hebben ook mannen de hand gelegd. In veel gevallen vaders die daar mee extra inkomsten verdienen om hun gezin te onderhouden.

De rollen en taken van mannen en vrouwen in het weefproces (denk aan kaarden, spinnen, verven, weven, afwerken) worden vaak verdeeld op basis van culturele gebruiken en praktische overwegingen. Deze verschillen per land en soms ook per weefgroep.

Op de foto hiernaast zie je een man van de Afghaanse coöperatie Arghand achter het weefgetouw zitten - iets wat je in bijvoorbeeld Bhutan niet snel zult zien. Daar is weven juist een echte vrouwenactiviteit.


Vaderdag, Suikerfeest of allebei

Volgende week donderdag en vrijdag is het Suikerfeest. Gevolgd door Vaderdag de zondag erop. Met een sjaal heb je een geslaagd en veelzijdig cadeau in handen.

Om het je wat makkelijker te maken, heeft ons team alvast een selectie voor je gemaakt. Wat dacht je van deze favorieten:

Stoer katoen

Stoer katoenen sjaal

 

Back to nature

Back to nature sjaal

 

Luchtig linnen

Luchtig linnen sjaal

 

Pretty in pink

Pretty in pink sjaal

 

Geef een sjaal cadeau

Wist je dat je je bestelling bij ons gratis kunt laten inpakken in cadeaupapier? Gewoon even aanvinken in het afrekenscherm. Dan doen de mensen van Onze Zaak extra hun best om er iets moois van te maken.

Zo wordt het helemaal leuk om een sjaal cadeau te geven.

 

Wij wensen je fijne dagen!

Team Counting Flowers

 

Vaderdag en Suikerfeest
 

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals