Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

De kracht van eenvoud

De kracht van eenvoud - onze sjaals uit Ethiopie

12/07/2018 - Het Ethiopische Sabahar is een Fair Trade gecertificeerde weefgroep in Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopiƫ. De groep behoort tot onze trouwe leveranciers van vaak wat nonchalantere sjaals van hoge kwaliteit.

Bijzonder is dat Sabahar zich heeft ingezet voor de herintroductie van Ethiopische eri zijde. Het houden van zijderupsen biedt extra inkomen aan lokale boeren.  


Cool cotton

Met de luchtig katoenen sjaal hiernaast kun je alle kanten op. Draag hem met een spijkerbroek of naar het strand, om je hoofd, om je middel, losjes om je schouders - alles kan. Veelzijdigheid rules deze zomer.

  • 200 x 70 cm - € 50


Simply the best

Stoer en verfijnd. Deze prachtige sjaal heeft het beide! Een prachtige combinatie van donkergrijze katoen met ongeverfde ivoorwitte Ethiopische eri zijde. Puur. Handgesponnen. De kracht van eenvoud. Wat wil je nog meer?

  • 200 x 70 cm - € 69,95

 

De kracht van eenvoud - onze sjaals uit Ethiopie


Summer stripes - same same but different

Nog zo'n ijzersterke combinatie. Combineer wit met blauwe strepen, en je denkt vanzelf aan de zomer! Wedden dat jij ook een Bretonse streep in je kast hebt hangen? De makers van Sabahar hebben er met deze sjaal hun eigen twist aan gegeven.

  • 200 x 70 cm - € 62,50

 

Onze sjaals uit Ethiopie

 

---

Bekijk onze hele collectie sjaals uit Ethiopie.
Lees meer over de makers van de sjaals uit Ethiopie.
Bezoek de homepage.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals