Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Bijzonder kerstkado

sjaal kado

27/10/2010 - Op zoek naar een mooi persoonlijk fair trade kado (cadeau) dat tegelijkertijd een goed gevoel geeft? Geef dan één van onze Fair Trade sjaals kado. Zo heb je niet alleen een fijn kado voor familie of vriend(in) maar doe je jezelf ook een plezier. Een ideaal kado!

Want met een Fair Trade sjaal van Counting Flowers wordt zelfs de aanloop naar de feestdagen een feest. Geen stress, op alle punten winst.

Ook makkelijk als Sinterklaaskado

Of het nu een kado voor Sinterklaas of Kerstmis betreft, het kopen van een sjaal van Counting Flowers heeft behoorlijk wat voordelen. Allereerst geef je met onze sjaals een prachtig handgemaakt stukje luxe kado. Daarnaast:

  • Je hoeft de stad niet in. Je bestelt je kado online, eenvoudig en zonder stress;
  • De sjaal wordt keurig ingepakt en als feestelijk kado bij je thuisbezorgd. Het kado kan zo in de Sinterklaas mand of onder de Kerstboom. Extra kadoverpakking is niet nodig;
  • Elke sjaal heeft een verhaal: een beschrijving van de maker. We voegen het verhaal bij iedere sjaal. Dat is prettig als Kerstgedachte, maar kan wellicht ook dienen als basis voor een Sinterklaas gedicht;
  • Je geeft niet alleen een schitterende en unieke sjaal kado, maar je geeft ook een Fair Trade kado. Een mooie gedachte voor de donkere december maand;
  • Een sjaal past altijd. Er is nooit sprake van een pasprobleem;
  • Je kunt zowel hem als haar een sjaal kado geven. Bijvoorbeeld een stoere herensjaal en een sjieke sjaal voor dames. Dat voorkomt mogelijk piekeren of iedereen wel ongeveer evenveel krijgt. Sterker nog, we hebben ook kindersjaals;
  • Mocht de ontvanger van je kado toch iets anders willen, speciaal voor de feestdagen hebben we de ruilperiode verdubbeld tot 14 dagen. Binnen die periode kan de sjaal ook gewoon geretourneerd worden, dan storten we het geld terug.


Feestelijk verpakt kado

Je kunt de sjaal natuurlijk ook feestelijk verpakt laten thuisbezorgen bij familie en vrienden die onverhoopt niet op het feest aanwezig kunnen zijn.

Misschien kunnen we je helpen met een voorzet (ik weet niet of dit wel verantwoord is, maar we proberen het) bij het maken van een gedicht: sjaal, speciaal, sociaal (maar asociaal kan ook) verhaal.

Om de boel op scherp te zetten: cruciaal, multiraciaal, banaal voor paal of kaal. Makkelijk rijmen met woorden als: baal, aal, straal kraal, haal, maal, centraal, volle zaal en taal.

Weer wat vriendelijker: royaal en man of vrouw van staal. Of complimenterend: gastvrouw/heer het was een feestmaal, een bacchanaal, je bent ideaal, optimaal, fenomenaal, mijn zonnestraal en geniaal.

Om nog maar te zwijgen van een royaal aantal schuttingwoorden die op -aal eindigen.

Meer rijmwoorden op sjaal zijn op internet makkelijk te vinden.

Alvast fijne feestdagen!

Bekijk alle sjaals in de webshop.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals