Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Uitverkocht, bestellen

sjaal van bruine yak wol

11/10/2010 - De yak sjaals zijn uitverkocht! Omdat we veel navraag hebben gekregen over deze sjaals hebben we direct een nieuwe bestelling geplaatst.

Het zal echter ruim een maand duren voordat de nieuwe sjaals geweven zijn. De sjaals liggen namelijk niet op voorraad te wachten tot ze verscheept kunnen worden. Voor alle yak en pashmina sjaals die we kopen plaatsen we een speciale bestelling. Dat betekent dat er ruimte is om te kiezen voor verschillende kleuren, maten en diktes (single of double ply).

Omdat het zo lang duurt voordat de sjaals geweven zijn (alles gebeurt met de hand), bieden we jou de mogelijkheid om aan te geven of je geïnteresseerd bent in een bepaalde sjaal.

Bekijk hier de reeds verkochte versies van de yak sjaals: yak wollen sjaal in bruin en yak wollen sjaal in zwart.  Let wel, deze sjaals zijn uitverkocht en kunnen dus niet gekocht worden via deze links! De foto's zijn puur ter informatie. Als je interesse hebt in zo'n zachte, warme wintersjaal, stuur ons dan een email. Wij informeren je zodra de sjaal binnen is en houden een exemplaar voor je apart.

Hou wel rekening met een relatief lange levertijd. Dat is de keerzijde van unieke en luxe sjaals.

Wij kopen de yak sjaals en pashmina’s van Sana Hastakala. Deze organisatie is opgericht met behulp van UNICEF, lid van de World Fair Trade Organization en initiator van de Fair Trade Group Nepal.

Bekijk de collectie sjaals in de webshop.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals