Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Fair Trade week

fair trade week

10/10/2010 - De Fairtrade Week vindt dit jaar plaats van 21 t/m 31 oktober. Het thema van de week is Fair-Wissel! Een week lang wordt Nederland geprikkeld om niet-fair trade producten om te wisselen voor fair trade-producten.

In de week van 21 – 30 oktober is het Fairtrade Week. Een hele week in het teken van Fair-Wisselen. Of je nu gewoon boodschappen doet of uit eten gaat, fair trade producten zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar. Met het kopen van fair trade producten, geniet je niet alleen van heerlijke producten. Je helpt ook kleine boeren en producenten in ontwikkelingslanden een eigen bestaan op te bouwen.

Fair-Wisselen houdt in dat je de keuze maakt voor een fair trade product. Kies bijvoorbeeld eens voor fair trade koffie, chocolade, bananen of rijst. Of voor een fair trade sjaal.

Dat laatste kan heel eenvoudig bij Counting Flowers. Probeer eens een sjaal waarvan je weet dat de makers er inkomsten aan verdiend hebben. Onze sjaals zijn bovendien uniek en met de hand gemaakt.

Zie bijvoorbeeld de sjaals van Mulberries, een Fair Trade coöperatie uit Laos. Mulberries streeft ernaar om kansen, en daarmee inkomsten, te creëren voor mensen in Laos.

Of onze Fair Trade sjaals uit Cambodja en eerlijke pashminas uit Nepal.

Meer informatie over de Fairtrade Week kun je vinden op Fair-Wissel!

Bekijk de sjaals in de webwinkel.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals