Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Over de makers van onze sjaals

oma weeft sjaal

12/10/2010 - Counting Flowers vermeldt alle leveranciers met naam en toenaam. Wij maken geen geheim van de producenten waar wij mee werken. Wij willen juist dat jij weet wie de sjaal gemaakt heeft die je draagt. Dat is het concept. Een sjaal met een goed verhaal!


Dat concept heeft twee belangrijke consequenties:

Meer steun voor de makers

Het betekent dat zowel de consument als onze concurrenten de sjaals direct bij dezelfde leveranciers kunnen bestellen. Dat vinden wij geen probleem. Daarmee is het doel van Counting Flowers bereikt: kleine producenten uit landen in ontwikkeling verkopen zo meer sjaals op de Westerse markt.

Voor ons een drijfveer om blijvend nieuwe makers te zoeken.

Concurrerende prijzen

Het betekent eveneens dat wij relatief zeker moeten zijn van onze concurrerende prijzen. Als jij jouw sjaal goedkoper direct kunt afnemen van de makers (doen!), dan moeten wij er niet tussen zitten. En als onze concurrenten bij dezelfde leveranciers zouden inkopen en de sjaals goedkoper kunnen verkopen, dan houdt het voor ons op. Zo hoort het in een concurrerende markt.

Voor ons een drijfveer om scherp op de kosten te blijven letten en een concurrerende winstmarge (die wij overigens 100% uitkeren aan de makers) te hanteren.

Bekijk de collectie sjaals in de webshop.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals