Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Herfst en winter 2011/2012: trends en de kleuren die daar bij horen

Pantone kleuren 2011

03/07/2011 - Met het naderen van een nieuwe herfst en winter, gaan we volgens trendsetters een tijd in van "herontdekking, verjonging en exploratie". We waarderen het concept tijd, gaan er zorgvuldig mee om. En we laten graag onze individualiteit zien.

We consumeren minder en in de modewereld betekent dat recycling, hergebruik van materialen en meer accessoires. We construeren onze eigen unieke "look".

Kleur speelt een belangrijke rol in deze exploratie. Sterke, rijke verzadiging is essentieel met kleuren die warm en positief zijn. Een tijd van zelfexpressie, weg van het "op zeker gaan" met klassiek. Het komende seizoen gaan we voor iets speciaals, iets unieks.

De kleuren voor de herfst en winter 2011/2012 zijn dan ook niet de typische donkere winterkleuren. Grijs is uit en somber is voorbij! Het is tijd voor levende kleuren die stralen.

Het kleurenpallet voor vrouwen is gevuld met neutrale kleuren als kastanjebruin, camel en karamel; de middenkleuren zijn paars, oranje en rood, de levende tinten zijn goud en turquoise.

Voor de mannen brengt 2011 levende kleuren en harmonie. De neutrale kleuren zijn blauw en camel, de midden kleuren oranje, navy en chocolade en de levende tinten zijn geel en petroleum.

Deze winter is het niet één kleur, maar een kwestie van kleurencombinaties. Een mix van kleuren en structuren.

Bezoek de Counting Flowers homepage.
Bekijk onze collectie sjaals in de webwinkel.
 

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals