Menu
 • Gratis verzending binnen NL
 • Veilig betalen
 • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Sjaal online kopen

Online sjaals kopen bij Counting Flowers

07/12/2010 - Een sjaal online kopen moet eenvoudig zijn. Je wilt een bijzondere sjaal die bij je past. Counting Flowers biedt in haar webshop een selectiesysteem dat het vinden van de passende sjaal makkelijk moet maken.

Je kunt een sjaal kiezen op het materiaal van de sjaal, de kleur van de sjaal, het land van herkomst en de prijs van de sjaal. Cross selecties zijn mogelijk.

Voordat de sjaals in de webshop belanden heeft Counting Flowers al het nodige zoekwerk verricht.  Een paar principes zijn leidend (dat is wel zo handig als je over de hele wereld zoekt):

 1. De sjaal moet uniek zijn. Elke sjaal is handgemaakt en dus uniek. We kopen alleen sjaals uit kleine handgemaakte series. Dezelfde sjaal zul je ergens anders niet vinden;
 2. De sjaal moet naar onze mening zeer mooi zijn en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben;
 3. De sjaal wordt gekocht van kleinschalige makers in ontwikkelingslanden. We willen dat de sjaal ook goed voelt;
 4. De sjaal moet gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Dat draagt prettiger, niet alleen omdat het beter voelt op de huid, maar ook omdat natuurlijke materialen de sjaal een isolerende en herstellende werking geven;
 5. De sjaal moet kunnen worden gekocht onder eerlijke of fair trade voorwaarden.

Om je zo volledig mogelijk te informeren over de sjaals, wordt per sjaal een overzichtsfoto en een zeer gedetailleerde foto weergegeven. Op beide foto’s kun je inzoomen. Daarnaast geven we per sjaal zes objectieve criteria:

 1. De prijs van de sjaal
 2. De afmetingen van de sjaal
 3. De specifieke maker van de sjaal
 4. Het land van herkomst van de sjaal
 5. Het natuurlijke materiaal waarvan de sjaal is gemaakt
 6. Het gewicht van de sjaal

 Drie subjectieve criteria, gemeten op een schaal van 1-10, moeten het beeld vervolmaken:

 1. Zachtheid (10 is de meest zachte sjaal)
 2. Soepelheid  (10 is de meest soepele sjaal)
 3. Dikte (10 is de meest dikke sjaal)

Door een divers aanbod van sjaals hopen we dat je in de webshop altijd wel een sjaal van je gading kunt vinden. Of je nu een herensjaal of een damessjaal zoekt, een grote of een kleine sjaal.

Mocht je onverhoopt toch niet de juiste sjaal hebben gekozen dan kun je de sjaal binnen 7 werkdagen na ontvangst en zonder opgaaf van redenen terugsturen. Je krijgt het aankoopbedrag terug.
 
Heb je nog suggesties ter verbetering van het aanbod van onze sjaals of de wijze waarop we de sjaals te koop aanbieden, neem dan contact met ons op.

Bekijk de sjaals in de webwinkel.
Bezoek de homepage.
Bekijk alle Sjaal blogartikelen.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals