Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

#whomademyclothes

Who made my clothes

24/04/2017 - Vandaag is het Fashion Revolution Day, de dag waarop we jaarlijks de 1.138 slachtoffers herdenken die stierven tijdens het instorten van kledingfabriek Rana Plaza in Bangladesh op 24 april 2013. Deze dodelijkste ramp ooit in een textielfabriek schudde de wereld wakker over de slechte arbeidsomstandigheden waarin veel mensen die onze mode maken, moeten werken.

Het is ook de eerste dag van Fashion Revolution Week, een internationale campagne waar consumenten hun liefde voor mode uitdragen maar tegelijkertijd aangeven dat zij niet willen dat die liefde ten koste gaat van andere mensen of het milieu.

Daarom vragen wij onszelf deze week extra af: Who made my clothes?

Wij bij Counting Flowers gaan ervan uit dat onze klanten net zo graag willen weten wie hun sjaal heeft gemaakt als wij. En dat de makers fatsoenlijk betaald krijgen en in een veilige omgeving werken.

Vandaar dat iedereen volledige informatie kan vinden over de makers van onze sjaals. Een klant van Counting Flowers kan daarom tijdens de Fashion Revolution Week met trots zeggen 'Ik weet wie mijn sjaal heeft gemaakt'.

I  made your scarf
           Tont, Elike en Vinita
 

Al sinds de oprichting van Counting Flowers in 2010 maken Vinita en Tont samen sjaals voor ons. Oprichtster Elike heeft Vinita in 2009 in haar woonplaats in het noorden van Thailand ontmoet en was onder de indruk van de prachtige zijden sjaals die zij met behulp van Tont maakte.

Vandaag is Vinita een van onze best selling makers. Haar kleurrijke zijden batik en tie-dye sjaals zijn ieder jaar weer een succes.

Bekijk de sjaals van Vinita in onze webshop.
Lees meer over de makers van onze sjaals.
Bezoek de homepage.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals