Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

De herfst- en winterkleuren van 2014/2015

Herfst- en winterkleuren 2014/2015

31/08/2014 - Met frisse tegenzin maken wij ons bij Counting Flowers op voor de komende herfst. We worden dit jaar al wel heel vroeg geconfronteerd met een sombere combinatie van hevige plensbuien en lage temperaturen.

 

Gelukkig brengt de herfst niet alleen nattigheid en kou. Het is vooral ook tijd voor nieuwe kleuren en nieuwe trends!

Sjaals herfst en winter

 

Volgens het Pantone kleurenrapport herfst/winter 2014/2015 gaan we een tijd van 'untypical' kleuren tegemoet die rechtstreeks lijken voort te vloeien uit de verbeelding. De nieuwe kleuren zijn natuurlijk ook terug te vinden in onze collectie sjaals.

Rood

Zo zien we komend seizoen twee warme tinten rood: enerzijds Sangria, een exotisch en glamoureus rood en anderzijds het meer geraffineerde Aurora.

Sangria sjaal Aurora red sjaal

 

Paars

Wij zijn blij dat ook onze favoriet paars weer terug is. Mauve Mist is een romantische en elegante zachte paarstint terwijl Radiant Orchid een krachtige kleur paars is.

Mauve mist sjaal Radiant orchid sjaal

 

Naturals

De kleur van de herfst komt goed terug in de tinten Cypress, een prachtig diep mosgroen, Cognac, een klassiek en warm bruin, Aluminium, een mooi futuristisch roestrvrijstaalachtig grijs en Misted Yellow, een zacht okergeel.

Misted yellow sjaal Cognac sjaal

 

Blauw

Last but not least: blauw! Zowel Bright Cobalt als Royal Blue zijn veelzijdig en laten zich makkelijk combineren met de andere kleuren.

Bright blue sjaal Royal blue

Meer lezen?

Bekijk al onze sjaals in de webshop.
Lees meer over de makers van onze sjaals.
Bezoek onze homepage.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals