Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Maya zwart

€142,00

Katoenen sjaal met 2 verschillende zijden

Deze sjaal van 100% zacht katoen is aan de ene kan nagenoeg zwart en aan de andere kant heeft hij een zwart-wit weefpatroon. Hij is lekker groot en geschikt voor mannen en vrouwen.

in de omschrijving van de makers staat dat hij superdik is, dat vinden wij wel meevallen. Hij is zeker dik genoeg om als een throw te gebruiken, maar je kunt hem ook als lekkere omslagdoek gebruiken. Hij is lekker soepel.

This handwoven, Fair Trade Ethiopian shawl is our thickest, warmest, most cozy wrap. It is woven on a 4-harness loom creating the pattern in the fabric and the intricate design. These shawls are so heavy, they can be used as a throw for the couch, a bed runner, a baby blanket, a small traveling blanket or an oversized, heavy shawl. The dark grey version is solid on one side and patterned on the other, so it is totally reversible. The Maya shawl is finished with a tied fringe.

Afmetingen: 210 x 70 cm
Maker: Sabahar, Ethiopiƫ
Stof: Katoen
Gewicht: 140 gram

Beschikbaarheid: 10 stuk(s)

GRATIS verzending binnen Nederland

Paying methods
Kenmerken
Zachtheid
Heel zacht
Soepelheid
Soepel
Dikte
Fijn

Gemaakt door Sabahar

Sabahar

Sabahar is een Fair Trade organisatie in Addis Ababa in Ethiopiƫ. Het doel van de organisatie is om kansarme vrouwen en mannen een vast inkomen te bieden. Op dit moment werken er honderdtwintig mensen bij Sabahar.

Meer informatie

Van dezelfde maker

Katoen

Katoen

Katoen is een zachte vezel die uit de zaden van de katoenplant groeit en is een weefsel dat heel prettig aanvoelt op je huid. Katoen is sterk en slijt nauwelijks. Verder is katoen luchtdoorlatend en heeft het een uitstekend vermogen om vocht op te nemen.

Meer over Katoen