Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

All colour sjaal in blauw/paars tinten

€43,25

Sjaal van upcycled katoen uit Cambodja

Deze heerlijke sjaal is gemaakt van restproducten uit de textielindustrie. Anders zouden deze restanten gebruikt worden voor bijvoorbeeld vulling voor kussens of isolatiemateriaal. Village Works koopt deze restanten op en maakt er weer nieuw garen of nieuwe producten van.

Deze sjaal heeft voornamelijk blauw en paarstinten. Maar door de subtiele rode en grijze draden past hij werkelijk overal bij. Hij is lekker groot en valt heel soepel.

Afmetingen: 60 x 180 cm
Maker: Village Works, Cambodja
Stof: Katoen


Beschikbaarheid: 2 stuk(s)

GRATIS verzending binnen Nederland

Paying methods
Kenmerken
Zachtheid
Heel zacht
Soepelheid
Soepel
Dikte
Fijn

Gemaakt door Village Works

Village Works

Village Works in in 2011 in Cambodja gestart als social enterprise. In 2015 werden zij gecertificeerd lid van de World Fair Trade Organisation (WFTO). Village Works is heel trots op deze certificatie, omdat zij waarden zoals eerlijke lonen, een veilige werkomgeving en het promoten van duurzaamheid en gender gelijkheid altijd al als onderdeel van hun DNA zagen.

Meer informatie

Van dezelfde maker

Katoen

Katoen

Katoen is een zachte vezel die uit de zaden van de katoenplant groeit en is een weefsel dat heel prettig aanvoelt op je huid. Katoen is sterk en slijt nauwelijks. Verder is katoen luchtdoorlatend en heeft het een uitstekend vermogen om vocht op te nemen.

Meer over Katoen