Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Yak stola fuchsia uit Nepal

€120,00

Superwarme sjaal van Yak-katoenmix

Deze sjaal is gemaakt van 50% yak wol en 50% katoen. Yak wol is zacht, soepel en heel warm. De wol wordt gemaakt van het fijne onderhaar van de yak, een Aziatische hooglandrund. Yak wol is van nature bruin tot zwart gekleurd.

De yak is een gedomesticeerde diersoort. De grote runderen komen veel voor in het Himalaya gebergte waar zij worden gehouden door mensen uit het noorden van China, Mongolië, Tibet en Nepal.

Counting Flowers verkoopt sjaals van yak wol uit Nepal. De sjaals zijn met de hand gemaakt door wevers van Mahila Utthan Pashmina Udhyog. Wij hebben de sjaals ingekocht via de Nepalese Fair Trade organisatie Sana Hastakala.

Afmetingen: 70 x 200 cm
Maker: Sana Hastakala, Nepal
Stof: Yak wol


Beschikbaarheid: 1 stuk(s)

GRATIS verzending binnen Nederland

Paying methods
Kenmerken
Zachtheid
Zeer zacht
Soepelheid
Zeer soepel
Dikte
Dik

Gemaakt door Sana Hastakala

Sana Hastakala

Sana Hastakala, "Klein handwerk" in het Nepalees, is een non-profit organisatie in Kathmandu. De organisatie stimuleert het rijke, traditionele en artistieke vakmanschap van zeer kleinschalige producenten en helpt hen zo bij het vergroten van hun inkomsten.

Meer informatie

Van dezelfde maker

Yak wol

Yak wol

Yak wol is zacht, soepel en heel warm. De wol wordt gemaakt van het fijne onderhaar van de yak, een Aziatische hooglandrund. Yak wol is van nature bruin tot zwart gekleurd.

Meer over Yak wol