Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Zomer-sjaals: nieuw collectie

Zijden zomer-sjaal uit Laos

11/04/2012 - Counting Flowers heeft zomer-sjaals in prachtige kleuren en natuurlijke materialen als luxe, glanzende zijde en luchtig katoen. Bezoek de webshop en selecteer jouw zomer-sjaal op kleur en materiaal!

Met name de handgemaakte zijden sjaals uit landen als Laos, Cambodja en Thailand zijn een prettige accessoire voor de komende zomermaanden. Groot, soepelvallend en makkelijk te combineren.

De sjaals van Vinita (Thailand) zijn herkenbaar aan de tie-dye methode waarin de zijde geverfd is. Counting Flowers verkoopt Vinita’s sjaals in de nieuwe zomerkleuren.

De ecologische zijden sjaals sjaals van Mulberries (Laos) zijn makkelijk te herkennen door de bijzondere weeftechnieken die door de master-wevers worden toegepast. Het kost hen soms weken tot zelfs maanden om een sjaal te weven.

De sjaals van ruwe zijde van Ratanak Khmer (Cambodja) zijn uniek door de combinatie van zijden weefdraden over katoenen spandraden in contrasterende kleuren. Dit geeft een heel bijzonder effect.

Zowel de zijden sjaals van Mulberries en Ratanak Khmer hebben het fair trade keurmerk. De sjaals van Vinita hebben we direct van haar en tegen een eerlijke prijs ingekocht.

Kortom, Counting Flowers biedt volop keuze voor de komende zomer!

Bekijk de zijden sjaals in de webshop.
Bekijk de zijden sjaals van Vinita uit Thailand.
Bekijk de fair trade ecologische zijden sjaals van Mulberries uit Laos.
Bekijk de fair trade ruw zijden sjaals van Ratanak Khmer uit Cambodja.

Bezoek de homepage van Counting Flowers.
Bekijk het overzicht van alle Sjaal-blogartikelen.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals