Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Fair Trade sjaals kopen helpt!

09/05/2011 - Op 14 mei wordt wereldwijd World Fair Trade Day 2011 gevierd. Het thema is “HANDEL VOOR MENSEN – Fair Trade jouw wereld”. De achterliggende gedachte is: Handel is een goede manier om mensen te helpen. Fair Trade werkt aan het structureel verbeteren van de handelspositie van met name kleinere kansarme producenten.

Je koopt onze sjaals omdat ze uniek en mooi zijn, maar het is fijn om te weten dat het ook nog eens eerlijke sjaals zijn.

Fair Trade draagt bij aan een eerlijkere en duurzamere economie. Door Fair Trade te kopen geef je kleine producenten een duwtje in de rug om op eigen kracht hun positie te verbeteren.

Counting Flowers steunt deze gedachte natuurlijk. Daarom kun je in onze webshop veel Fair Trade sjaals kopen. We hebben zeven vaste leveranciers die bij de WFTO zijn aangesloten.

Niet al onze sjaals zijn van Fair Trade afkomstig. Soms zijn onze leveranciers te klein om aangesloten te kunnen zijn. Toch willen we juist ook die hele kleine leveranciers helpen door middel van eerlijke handel.

Alle sjaals die je in onze webshop vindt zijn gegarandeerd afkomstig uit eerlijke handel. We kennen alle leveranciers en kopen tegen een eerlijke prijs in. Daarenboven gaat alle winst (100%) terug naar de gemeenschap van de makers.

De makers van Fair Trade sjaals:

Ratanak Khmer

Phontong Cooperatie

Craft Village Khmer

Equitable Marketing Association

Habitat Integrated Pakistan

Mulberries

Sana Hastakala

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals