Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Een perfect kerstcadeau

Een perfect kerstcadeau

07/12/2018 - Sinterklaas is voorbij en de eerste sneeuw is gevallen. Het is december en we maken ons op voor de kerstdagen. Kerstboom, check. Ramen en tuin versieren, check. Kerstcadeaus, check.

Om je een beetje op weg te helpen met het verzamelen van de nodige kerstcadeaus, hebben we alvast een selectie gemaakt van een aantal perfecte sjaals.

Waarom een sjaal?

Allereerst omdat je onze sjaals online kunt bestellen zodat je de deur niet uit hoeft. We pakken de sjaal alvast mooi voor je in zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Besteld voor 20 december betekent dat je de sjaal op 25 december in huis hebt.

Ten tweede omdat een sjaal altijd past. Onze sjaals zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen dus kies het exemplaar van jouw keuze en je hebt een cadeau waar jijzelf of degene aan wie je het geeft jaren plezier van zal hebben.

En ten derde omdat onze sjaals bijzonder zijn. Ze zijn met de hand gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen door getalenteerde wevers uit de hele wereld.

De makers krijgen een eerlijke prijs voor hun werk en alle winst die we maken, investeren we in onderwijsprojecten in landen waar naar school gaan niet voor iedereen een logische zaak is.

Voor jou geselecteerd

Bekijk hier onze selectie unieke kerstsjaals.
En onze selectie sjaals tot € 40.

En gratis ingepakt

Iedere sjaal wordt mooi ingepakt door Rob en Perry en vervolgens naar de post gebracht door Moniek en Leo. Zij werken bij Onze Zaak, een sociaal bedrijf waar mensen met een verstandelijke beperking het verschil maken.

Wij wensen je fijne feestdagen! - Team Counting Flowers

 

 

Bezoek onze homepage;
Bekijk onze hele collectie sjaals;
Lees meer over de makers van de sjaals.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals