Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Sjaals voor Humanoids SS2015 collectie

Sjaals voor Humanoid

09/01/2015 - Fashion label Humanoid besloot vorig jaar de sjaals voor de spring/summer 2015 collectie via Counting Flowers te laten maken. De sjaal is een van de signature producten van het Nederlandse modelabel, dat kwaliteit en het gebruik van natuurlijk materialen hoog in het vaandel heeft staan.

Humanoid staat voor expressie, creativiteit, authenticiteit en functionaliteit. Kwaliteiten die terug te zien zijn in iedere collectie. Niet zo vreemd dus dat het label koos voor de weefkwaliteiten van Sabahar, een Fair Trade organisatie in Ethiopië.

[Photo credits: Humanoid]

De wevers van Sabahar hebben de design-wensen van Humanoid op bijzondere wijze vertaald naar een prachtig aantal sjaals. Ieder exemplaar is met de handgemaakt. Van het spinnen van de katoen, het haspelen van de zijde en het mengen van de verf tot het uiteindelijke weven en afwerken van de sjaal.

Alle katoen en zijde die de wevers gebruikt hebben om de sjaals voor Humanoid te maken komt uit Ethiopië. Zowel de makers als de lokale boeren die de katoen en zijde hebben geleverd, ontvingen een eerlijke prijs voor hun producten.

De sjaals zijn onder meer verkrijgbaar via de webshop van Humanoid.

Lees meer over de wevers van Sabahar;
Bekijk onze collectie sjaals in de webwinkel;
Bezoek de homepage.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals