Menu
  • Gratis verzending binnen NL
  • Veilig betalen
  • Klantenservice:  +31 6 10603703
English

Blog

 

Naar de webshop

Sjaal online

zijde draad

19/10/2010 - Zondag liep ik door de Bijenkorf. Het was ontzettend druk. Terwijl ik met de roltrap omhoog ging, viel mijn blik op een aantal dames die een wollen sjaal aan het proberen waren. Omdat sjaals op mijn brede belangstelling kunnen rekenen, ben ik terug naar beneden gegaan om te kijken.

Wat me opviel was dat de sjaals er zo rommelig bij hingen. Door de drukte en het pas-gedrag van tientallen mensen, hingen de sjaals door elkaar en lagen er een aantal op de grond. Verder werd me duidelijk dat er veel viscose en acryl in de sjaals verwerkt was.

Sjaal online kopen

De dames hadden het zich ook makkelijk kunnen maken door lekker achter hun PC op zoek te gaan naar de ideale wintersjaal. Bij Counting Flowers bijvoorbeeld.

Het voordeel van een sjaal online kopen bij Counting Flowers, is dat de sjaal kraakhelder en in plastic verpakt bij je op de deurmat belandt. Je kunt de sjaal altijd ruilen of retourneren, zonder verdere opgaaf van redenen.

Onze sjaals zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals zijde (gewone zijde, eri zijde of wilde zijde), katoen en wol (pashmina, mohair, alpaca en schapenwol).

De site van Counting Flowers is zo ingericht dat je de sjaal tot in de vezel kunt bekijken. Alsof je de sjaal onder een vergrootglas legt. Zo kun je precies zien wat je in huis haalt, mocht je een sjaal kopen.

Tenslotte: onze sjaals zijn geen fabrieksproducten. Ze zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt door zeer vaardige vrouwen (en een enkele man) uit landen in ontwikkeling. Dat maakt iedere sjaal uniek. Met de verkoop van de sjaals, verdienen de makers een inkomen voor hun families.

Zijden sjaal geschikt als wintersjaal

Wist je trouwens dat een zijden sjaal ook heel geschikt kan zijn in de winter? Zijde voelt zacht, soepel en comfortabel aan en heeft als unieke eigenschap te verkoelen bij warmte en te verwarmen bij kou.

Dit is het karakter van natuurlijke materialen als zijde en wol. Zij dienen een constante temperatuur te bewerkstelligen ter isolatie.

Bekijk onze sjaals in de webshop.

« Vorige         -         Volgende »

Meest bekeken sjaals