• Home
  • > service
  • > verzenden

Verzenden

Alle sjaals in de webshop zijn bij Counting Flowers op voorraad en dus direct leverbaar!

Verzending van de sjaals gebeurt met de gewone post. Zodra de betaling voor je bestelling is ontvangen, wordt je sjaal via PostNL verzonden. Meestal heb je de bestelling dan de volgende dag in huis. Counting Flowers kan niet garant staan voor de leveringstermijn van PostNL.

Heb je betaald en na 6 dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Verzendkosten

Verzendkosten worden berekend per bestelling. Wanneer je naar de kassa in de webshop gaat, zie je de gespecificeerde verzendkosten van je bestelling.

Voor één bestelling (1 of 2 sjaals) gelden de volgende kosten:

Bestemming

Verzendkosten (incl. BTW)

Nederland

gratis

Europa

€ 7,40

Wereld

€ 18,50

Verzending binnen Nederland is altijd gratis. De kosten van verzendingen naar andere landen nemen toe met het aantal sjaals (gewicht) per bestelling. De exacte verzendkosten zie je op de afrekenpagina.

Spoed verzendingen (de dag erna) zijn mogelijk tegen meerprijs. Als je hiervoor kiest, neem dan contact met ons op om de bezorging te coördineren.

Levertijd

Wanneer je bestelling betaald is, wordt deze meteen door ons verwerkt. In principe vindt levering plaats binnen vijf werkdagen.

Uitsluitend spoedbestellingen worden gegarandeerd de volgende dag geleverd.

In het onverhoopte geval dat de artikelen niet voorradig zijn en/of een korte levertijd niet haalbaar is, nemen wij contact met je op zodat je weet waar je aan toe bent. Indien niet geleverd wordt binnen 30 dagen kun je kosteloos en zonder ingebrekestelling de overeenkomst ontbinden.  • © Counting Flowers 2017
  • Mastercard, Visa, PayPal, iDeal, Giropay, Bancontact Secured by Comodo