• Home
  • > service
  • > betalen en ruilen

Betalen en ruilen

Bestelling

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen. Met het plaatsen van een bestelling stem je in met de Algemene Voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden zijn standaard voor webwinkels en beschermen de consument.
Wij verwerken jouw bestelling zodra de bestelling en de betaling door ons ontvangen zijn. De bestelling wordt per e-mail bevestigd.

Prijzen

Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De prijzen kunnen tussentijds veranderen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden uiteraard niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.

Betalen

Je kunt op meerdere manieren betalen. Kies de manier die het beste bij je past:

  • betalen met iDEAL
  • betalen met creditcard
  • vooruitbetalen


Betalen met iDEAL

Eenvoudig en snel. Met iDEAL betaal je op een veilige manier met internetbankieren via je eigen bank. Bij iDEAL vindt de betaling direct plaats zodat Counting Flowers je bestelling meteen kan versturen.

Betalen met je creditcard (PayPal)

Je kunt betalen met creditcards van MasterCard, Visa en American Express. De betaling verloopt via PayPal. Zij zorgen ervoor dat je creditcard-gegevens via een veilige verbinding worden verstuurd.

Vooruit betalen

Wil je niet online betalen? Maak dan het bedrag van jouw bestelling over op de rekening van Counting Flowers:

Stichting Counting Flowers, Rotterdam
Rekeningnummer: 5007986

Vermeld bij je betaling het factuurnummer dat je aantreft in de e-mail die je ontvangt ter bevestiging van je aankoop.

Bij betalingen van buiten Nederland heb je de volgende gegevens nodig:
IBAN: NL08INGB0005007986
Swift/BIC: INGBNL2A

Veiligheid

Counting Flowers doet er alles aan om winkelen via het internet veilig te maken.

Alle pagina's en dus ook de pagina's met persoonlijke gegevens worden beveiligd met een SSL verbinding van GeoTrust. Je kunt dat zien aan de groene balk in je browser. SSL wordt gebruikt voor de beveiliging van internetverbindingen bij bijvoorbeeld online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. De SSL verbinding zorgt ervoor dat alle informatie vertrouwelijk blijft en niet gelezen of gebruikt kan worden door derden.

Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Counting Flowers en voor het afleveren van je bestelling. Zie ook de informatie over privacy.

Jouw betalingen lopen via iDEAL, PayPal of andere gerenommeerde (bank)instellingen. De bankgegevens worden alleen verstuurd via een beveiligde verbinding. Counting Flowers krijgt, anders dan de betaling, geen financiële gegevens te zien.

Ruilen

Je kunt zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst, de sjaal(s) terugsturen naar onderstaand adres. De sjaal kan alleen geretourneerd worden indien ongebruikt en in originele, ongeschonden staat.

Counting Flowers stort de gehele aankoopsom, exclusief de berekende bezorgkosten aan je terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Counting Flowers kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Je dient in je schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam, het factuurnummer en het artikelnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens jouw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Counting Flowers hebt gedaan. Dit om eventuele fraude met terugbetalingen te voorkomen.

Reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen terugbetaald.

Retouradres:
Onze Zaak
T.a.v. Stichting Counting Flowers
Cairostraat 65
3047 BB Rotterdam

Werd de verkeerde sjaal toegezonden?

Meld onverhoopt foutieve leveringen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat je de sjaal retourneert contact op met Counting Flowers. Direct na ontvangst van het foutieve artikel zenden wij alsnog de juiste bestelling.

Is je bestelling beschadigd?

Wij leveren onze sjaals met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toch kan er tijdens de bezorging iets mis gaan. Blijkt jouw bestelling bij ontvangst beschadigd te zijn, geef dit dan per mail direct door aan Counting Flowers, zodat we het probleem kunnen oplossen.

Gebruiksaanwijzing

Draag de sjaal uitsluitend als kledingaccessoire. De sjaal is niet geschikt voor willekeurig welk ander doel. Houd de sjaal uit de buurt van kinderen. Draag nooit een sjaal in de buurt van bewegende onderdelen en/of machines. Oneigenlijk gebruik van sjaals kan leiden tot verstikking.
Kindersjaals mogen alleen gedragen worden in de aanwezigheid van volwassenen.
   • © Counting Flowers 2017
  • Mastercard, Visa, PayPal, iDeal, Giropay, Bancontact Secured by Comodo